ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ
                 
               Αν αγαπάτε την Α.Ε.Κ. και επιθυμείτε τη διάσωσή της, ένας τρόπος υπάρχει, τον οποίο θα γνωρίζετε , ασφαλώς, από την μακρά επιχειρηματική σας δραστηριότητα.
               

               Αφού δεν επιθυμείτε να βάλετε και άλλα χρήματα στην Α.Ε.Κ. αφήστε την ελεύθερη. Ανοίξτε τις πόρτες να μπει στο μετοχικό κεφάλαιο και στη διοίκηση και διαχείριση της ο κόσμος της
                

               Για την διευκόλυνση του κόσμου της Α.Ε.Κ. αλλά και τη διασφάλισή του ότι τα χρήματα του θα διατεθούν σωστά και δεν θα επαναληφθούν οι εμπειρίες του παρελθόντος , έχουμε προτείνει, συγκεκριμένα τα εξής:
              

               1.- μείωση του ΜΚ με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών από 1,00 στα 0,30 του ευρώ, για να μειωθούν, ανάλογα οι ζημιές που εμφανίζονται στον ισολογισμό
             

               2.- ταυτόχρονη αύξηση του ΜΚ κατά 20 εκ ευρώ με έκδοση νέων μετοχών               
              

               3.- Η αύξηση να γίνει με μερική καταβολή του μετοχικού κεφαλαίου, για να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι. Δηλ. κάποιος μπορεί να εγγραφεί για μετοχές αξίας π.χ 100 ευρώ και να καταβάλει άμεσα τα 50 ευρώ και τα υπόλοιπα μετά  έτος, λαμβάνοντας, όμως, από την εγγραφή του το σύνολο των μετοχών που αντιστοιχούν στα 1.000 ευρώ και οφείλοντας τα υπόλοιπα.
              

               4.- Τα ποσά που θα καταθέσουν οι φίλαθλοί μας θα παραμείνουν δεσμευμένα σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σε περίπτωση που δεν θα καλυφθεί η αύξηση ή δεν θα καλυφθεί σε μεγάλο ποσοστό (τουλάχιστον 80%) , τότε τα χρήματα θα επιστραφούν στους καταθέτες. Δεν είναι δυνατόν να υποχρεωθεί ο κόσμος της Α.Ε.Κ. να βάλει χρήματα από το υστέρημά του, μάλιστα, για να εξοφληθούν υποχρεώσεις που δημιούργησαν και ευθύνονται άλλοι. Τα χρήματα της αυξήσεως θα συγκεντρωθούν για να ξαναγίνει η Α.Ε.Κ. μεγάλη  και όχι απλά και μόνο για να καλύψουν αμαρτίες του παρελθόντος.
             

               5.- Αν συγκεντρωθούν τα ποσά της προηγούμενης περιπτώσεως (4) να γίνει διαπραγμάτευση με τους πιστωτές για χρονικό και ποσοτικό διακανονισμό. Παράλληλα να διερευνηθεί η σκοπιμότητα υπαγωγής στα άρθρα 99 επ. του πτωχευτικού κώδικα                                 6.- Για την προσέλκυση φιλάθλων να συμμετάσχουν στην αύξηση του Μ.Κ., μπορεί να συνδυασθεί η αύξηση με χορήγηση εισιτηρίων διαρκείας σε χαμηλή τιμή. Οι φόροι και οι λοιπές κρατήσεις υπέρ τρίτων (Ε.Π.Ο. Σουπερλιγκα κ.λ) , ανέρχονται σε ποσοστό 45% της τιμής των καρτών διαρκείας, ενώ ο φόρος για την αύξηση του Μ.Κ. σε 1%. Θα μπορούσε να γίνει συνδυασμός συμμετοχής στην αύξηση του Μ.Κ. με παράλληλη χορήγηση εισιτηρίου διαρκείας στη χαμηλότερη τιμή που προβλέπει η προκήρυξη πρωταθλήματος της Σουπερλιγκα για την μεγαλύτερη προσέλκυση φιλάθλων. Ήδη αυτή η πρότασή μας εφαρμόσθηκε από την Π.Α.Ε.
              

               6.- Οι μετοχές αυτές  θα διατεθούν στο ευρύ κοινό  φιλάθλων και φίλων της Α.Ε.Κ. με δημόσια εγγραφή,  για την οποία απαιτείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, προηγούμενη έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με τον Ν. 3401/2005, και θα πραγματοποιηθεί  μέσω Αναδόχου Τραπέζης.
             

               7.- Για να εγκριθεί η δημόσια εγγραφή απαιτείται η σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου (Business Plan), στο οποίο θα αναλύεται, μεταξύ άλλων και το  που θα διατεθούν τα χρήματα της αυξήσεως. Εμείς προτείνουμε την διάθεση του μεγαλύτερου μέρους των χρημάτων της αυξήσεως για την απόκτηση παικτών που θα κάνουν την ομάδα μας ανταγωνιστική και όχι μόνο για την εξόφληση χρεών που δεν τα δημιούργησαν οι φίλαθλοι .
             

               8.- Να τροποποιηθεί το καταστατικό της ΠΑ.Ε. για να εφαρμοσθούν: α) η απλή αναλογική κατά την εκλογή των οργάνων της (Δ.Σ., Ελεγκτών)  β) Οι αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης (εσωτερική οργάνωση, εσωτερικός έλεγχος), και η ψηφοφορία εξ αποστάσεως .
               
               

               ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ  κ.κ. ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

               Να καταθέσετε τις μετοχές σας για ορισμένο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον 6 μηνών ) σε Τράπεζα ή σε άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο υπό μεσεγγύηση  ( κάρφωμα μετοχών) και να δώσετε, παράλληλα, την ανέκκλητη εντολή και πληρεξουσιότητα στους Προέδρους της Ερασιτεχνικής   και των Παλαιμάχων μας, να παραστούν, για λογαριασμό σας, σε μία ή περισσότερες έκτακτες Γ.Σ. των μετόχων της Π.Α.Ε. και να ψηφίσουν την εκλογή Δ.Σ. της απολύτου επιλογής τους, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με τα πιο πάνω, την παραίτηση των παλαιών μετόχων του δικαιώματος προτιμήσεως, τις απαιτούμενες τροποποιήσεις του καταστατικού και γενικά να ψηφίσουν κάθε απόφαση που απαιτείται για την έγκριση της δημόσιας εγγραφής από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την ευρεία διασπορά των  νέων μετοχών στον κόσμο της Α.Ε.Κ.  και να λάβουν κάθε ενδεδειγμένο  αναγκαίο μέτρο για την ολοκλήρωση της εντολής αυτής.
                 

 

                                                                Σπάτα 16 Ιανουαρίου 2013
                                                              
                                                                 ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ
                                                                   
                                                                 Κοτσώνης Κων/νος
                                                                 Χαμπάκης Κων/νος
                                                                 Παρίσης Νίκος
                                                                 Σταθάκος Νίκος
                                                                 Αντωνόπουλος Χρήστος
                                                                 Τσαντίλας Χαράλαμπος
                                                                 Καπετανόπουλος Βασίλης
                                                                 Κανάκη Βάνα
                                                                 Συναδινός Ιούλιος

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

765630
ΣήμεραΣήμερα66
ΧθεςΧθες169
ΕβδομάδαΕβδομάδα221
ΜήναςΜήνας5158
ΣυνολικάΣυνολικά765630
Επισκέπτες Online 4

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook