ΡΤΤΤΡΤΡ-696x510

Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Περικλή Δανόπουλο και Νίκο Σταθάκο επισκέφτηκαν το Σάββατο (24/3) την Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα και απέτισαν φόρο τιμής , καταθέτοντας λουλούδια στην πόρτα της πρεσβείας και ένα εξαίρετο πίνακα του 21 από τον Στυλ.Σαμοϊλη , στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής–απάνθρωπης–δειλής και απεγνωσμένης επίθεσης στο Crocus City που φέρει την σφραγίδα των ΗΠΑ και των Ουκρανοναζί του Κιέβου αλλά και την πολιτική κάλυψη των πιο θερμοκέφαλων νοσηρών κύκλων της Δύσης. Όλες αυτές οι Δυτικές δυνάμεις έχουν επιλέξει αδίστακτα, μπροστά στην βέβαιη ήττα τους την ανοιχτή εκκίνηση ενός 'Γ παγκοσμίου Πολέμου ακόμα και με τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Συνιστά ανείπωτη τραγωδία γιά την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό το γεγονός ότι η εξωνημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και η ευρύτερη κατεστημένη πολιτική τάξη , δουλοπρεπείς στα Δυτικά κέντρα , διεκδικούν τα πρωτεία σε ένα υστερικό και διαστροφικό αντιρωσισμό , θυσιάζοντας προς τούτο χωρίς λόγο και ερήμην του ελληνικού λαού τα εθνικά και οικονομικά συμφέροντα της χώρας , τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την κυριαρχία της αλλά ακόμα-ακόμα και την ίδια την ύπαρξη της.

Η Ελλάδα αυτές τις ώρες βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της μεταπολιτευτικής και ίσως της μεταπολεμικής πορείας της .

Το πιο σημαντικό και ζωτικό ζήτημα είναι η Ελλάδα αυτή την ώρα να αλλάξει πορεία.

Το κλειδί για να αλλάξει πορεία η χώρα είναι να ανοίξει εδώ και τώρα χωρίς καθυστέρηση και με συγκεκριμένα βήματα μια νέα σχέση φιλίας και συνεργασίας με τη Ρωσία και ταυτόχρονα να αναλάβει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές πρωτοβουλίες ειρήνευσης στην Ουκρανία, πριν οι πολεμικές θύελλες καταστρέψουν την Ευρώπη , ο πυρηνικός χειμώνας αρχίζει να σκεπάζει τον πλανήτη και η χώρα μας γίνει το υπ' αριθμόν ένα πεδίο Δυτικών επιθετικών δράσεων και χώρος των πιο τραγικών αντιποίνων της Ανατολής.

Ένα μικρό, προς το παρόν, κόμμα , το ΔΗ.Κ.Ε.Α. , έχει αναλάβει μεγάλες πρωτοβουλίες και, όπως έχει γίνει στο παρελθόν με τον Παν.Λαφαζάνη , λέει τώρα μεγάλες και κρίσιμες εθνικές και πέρα από κομματικές προκαταλήψεις και περιχαρακώσεις, αλήθειες που μπορεί και πρέπει να ενώσουν τους έλληνες πατριώτες και δημοκράτες , πέραν από κομματικές προελεύσεις, σε ένα παλλαϊκό μέτωπο, ανάλογο του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015. Παλλαϊκό μέτωπο που είναι το μόνο ικανό να αλλάξει την πορεία της χώρας σε ια ανεξάρτητη, παραγωγική και κοινωνική κατεύθυνση.

Αθάνατοι οι νεκροί του Crocus City. Νίκη στη Ρωσία και νίκη στην Ελευθερία. Νίκη στις απελευθερωτικές και αντιαποικιακές δυνάμεις του πλανήτη. Όλοι μαζί με τους BRICS για να αλλάξει ο κόσμος. Νίκη στην εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της πατρίδας μας. Για μια ισχυρή , ανεξάρτητη, παραγωγική και κοινωνική Ελλάδα μαζί και Κύπρο, που θα πάψουν να είναι τα κλωτσοσκούφια της περιοχής και τα άβουλα "παραρτήματα" της Άγκυρας

Ν.Ζ.

φωτο-3-300x191

999-300x245

Πηγή: https://iskra.gr/

 

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

782184
ΣήμεραΣήμερα8
ΧθεςΧθες185
ΕβδομάδαΕβδομάδα1349
ΜήναςΜήνας3574
ΣυνολικάΣυνολικά782184
Επισκέπτες Online 2

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook