kyriakos

«Κυριάκο, είσαι εχθρός της ελληνικής κοινωνίας»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσαν σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ, που τονίζουν ότι «είναι έτοιμοι για πόλεμο». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, το ύφος της οποίας δεν έχει συνηθίσει κανείς να το βλέπει δίχως να υπάρχει κάποια «αθλητική» αφορμή.

Με την επιστολή αυτή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θέλουν να εκφράσουν την οργή που επικρατεί σε μεγάλο μέρος της Βόρειας Ελλάδας λόγω των πισωγυρισμάτων της κυβέρνησης στο μέτωπο της πανδημίας και των διπλών μέτρων και σταθμών που της καταλογίζουν, ενώ ασκούν δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης και εν γένει του συστήματος, ζητώντας εμμέσως από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες, για τις οποίες πιστεύουν ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος, αφού δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι ένας από τους λόγους για τα υψηλά ποσοστά της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τελικά η κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε «ευαγγέλιο» της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

Όπως σημειώνεται στην επιστολή, «από την πρώτη μέρα της γέννησης της ιδέας του ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε εχθρούς. Ξέρουμε πλέον να τους αναγνωρίζουμε, να τους πολεμάμε και να τους κερδίζουμε. Οπως πάντα, λοιπόν, έτσι και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε απέναντί μας ανθρώπους που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ...

Κυριάκο Μητσοτάκη, είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και της ελληνικής κοινωνίας. Είσαι ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στο μέλλον. Όσο μας στερείς το αίσθημα του δικαίου από το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού τόσο πιο πολύ θα σε βαραίνει η ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει. Το έχουμε πει και το λέμε και πάλι. Η υπομονή μας δεν τελειώνει, έχει ήδη εξαντληθεί.

Λευτέρη Αυγενάκη, είσαι εχθρός όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. Αναρωτιόμαστε πόσα λάθη μπορείς να κάνεις σε μια θητεία. Στημένες επιτροπές με κουμπάρους-μαριονέτες, επαναφορά ιδιωνύμου, φωτογραφικός αθλητικός νόμος για να βολέψεις τους φίλους σου ή, μάλλον, τα αφεντικά σου. Για τους Βορειοελλαδίτες βουλευτές που έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, είστε εχθροί του ΠΑΟΚ. Δεν πείθετε κανέναν όταν λέτε ότι δουλεύετε παρασκηνιακά για το καλό μας, γιατί το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Αφού λοιπόν έχουμε αντιληφθεί ότι στο Ελλαδιστάν σας οι φωνές των οργισμένων πολιτών δεν εισακούονται, αλλά το μόνο που μετράει είναι οι ψήφοι των βουλευτών για να μη χαθούν οι ισορροπίες στα έδρανά σας. Αφού λοιπόν έτσι παίζετε το παιχνίδι σας, έτσι θα παίξουμε κι εμείς – το να σας μαυρίζουμε είναι λίγο. Από εδώ και πέρα, οι ψήφοι μας θα δίνονται σε αυτούς που θα παράγουν ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Σταύρο Καλαφάτη και λοιπές μαριονέτες που δεν έχετε το ανάστημα να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντά μας, δεν μας καλύπτουν οι δικαιολογίες σας, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Τα μέτρα κατά της πανδημίας δεν έχουν καμία λογική και, έναν χρόνο μετά, το μόνο που συνεχίζουμε να ακούμε είναι να κάνουμε υπομονή δύο εβδομάδες, την ώρα που έχουμε χάσει δουλειές, οικογένεια, φίλους και οι ΜΕΘ παραμένουν ανεπαρκείς.

Το νερό όμως συνεχίζει να ξεχειλίζει, καθώς Χρυσοχοΐδης και Μητσοτάκης έχουν θέσει σε ισχύ το σχέδιό τους για μια αστυνομοκρατούμενη Ελλάδα με υπέρμετρη βία κατά των πολιτών της, με αποκορύφωμα τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, που δεν ήταν παρά μόνο η αρχή των όσων έπονται...

Δεν θα σας περάσει. Όλο αυτό το βρόμικο κατεστημένο που έχετε στήσει θα διαλυθεί από μέσα, καθώς ούτε οι επί χρόνια πιστοί του κόμματός σας δεν αναγνωρίζουν πλέον αυτό το "κόμμα"... Η υπομονή μας εξαντλήθηκε προ πολλού. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας, και για αυτόν τον λόγο προχωρήσαμε στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης και καλούμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να εμπιστευθεί τη δύναμη της Βορείου Ελλάδος, τα εκατομμύρια των οπαδών του ΠΑΟΚ, τον ποντιακό Ελληνισμό και το πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών σε όλη την Ελλάδα, που έχουν σιχαθεί από τα βάθη της ψυχής τους την πολιτική σαπίλα αυτής της χώρας. Άσε τους άλλους να ανακαινίζουν τα γραφεία της Ν.Δ...

Ιβάν, σταμάτα να τους κάνεις τη χάρη και να δίνεις λεφτά σε ανθρώπους πολύ μακρινούς με τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ιδέα του ΠΑΟΚ, που θα σου γυρίσουν την πλάτη εν μια νυκτί για δύο κόκαλα παραπάνω απ' το χέρι των εχθρών μας. Σταμάτα να δίνεις χρόνο και χρήμα σε μια κυβέρνηση που αποδεδειγμένα θέλει το κακό του ΠΑΟΚ και παραβιάζει κάθε αίσθημα δικαίου οποιουδήποτε Ελληνα πολίτη.

Εμείς βλέπουμε τον ΠΑΟΚ σαν σύνολο, δεν βλέπουμε μόνο την μπάλα που κυλάει στο χορτάρι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Για αυτό και θέλουμε ο ηγέτης της οικογένειάς μας και τα στελέχη ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ. να αρχίσουν να κινούνται αναλόγως και να επιδεικνύουν με θράσος και τόλμη τη δύναμη που έχουν αυτά τα τέσσερα γράμματα.

Έχει έρθει η ώρα να ξυπνήσει η Βόρεια Ελλάδα, να απαιτήσει ό,τι της αναλογεί και να τρομοκρατήσει όποιον τόσα χρόνια δρα επιδεικτικά εναντίον της. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Όσοι ζούμε μακριά από αυτήν έχουμε τα ίδια δικαιώματα και θα τα διεκδικήσουμε όπως πρέπει. Ξέρουμε πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι και θέλουμε ανθρώπους που θα πολεμούν μέχρι τέλους στο πλευρό μας. Εξάλλου, είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τόσο πόλεμο, που θα παρακαλάτε για ειρήνη».

filathloi

πηγή: https://www.dimokratianews.gr/

 

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

788626
ΣήμεραΣήμερα452
ΧθεςΧθες266
ΕβδομάδαΕβδομάδα697
ΜήναςΜήνας3713
ΣυνολικάΣυνολικά788626
Επισκέπτες Online 2

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook