Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν «τσίμπησε» από το κάλεσμα οπαδικών σάιτ της ομάδας και έπραξε πολύ σωστά να μην πάει στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Πρυτάνευσε η λογική και η εκδίκαση της αγωγής των μελών της Ερασιτεχνικής, Βασίλη Αργυρόπουλου, Βασίλη Καπετανόπουλου και Γιάννη Πολιτόπουλου για την ακύρωση του παραχωρητηρίου στη «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. εκδικάστηκε κανονικά! Έχοντας ως μάρτυρες τα μέλη της «Μάνας ΑΕΚ», Κώστα Κοτσώνη και Νίκο Σταθάκο.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείων Αθηνών ακούστηκαν πολλές απόψεις. Η μία πλευρά των μελών ζήτησε να κριθεί άκυρη η Γενική Συνέλευση που δίνει για 49 χρόνια το οικόπεδο της ΑΕΚ σε μία Ανώνυμη Εταιρία (Δικέφαλος), με την αιτιολογία πως το οικόπεδο ανήκει και πρέπει να ανήκει στο σωματείο ΑΕΚ και πουθενά αλλού ώστε να μην πέσει σε τίποτα περίεργα «χέρια».

Η άλλη πλευρά των Αλεξίου, Ζαχόπουλου, Κατσαδήμα, υποστήριξε πως όλα έχουν γίνει νόμιμα και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράλληλα τόνισαν πως μπορεί το οικόπεδο να δοθεί στη «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. αλλά θα έχει κέρδος η ΑΕΚ (κάτι που δεν απέδειξαν).

Τελική απόφαση δεν πάρθηκε. Στις 7 Μαρτίου θα υπάρξουν συμπληρωματικές καταθέσεις με την τελική απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται σε ορίζοντα έξι μηνών.

Αυτή η έξι μήνες δημιουργούν ένα τεράστιο πρόβλημα στην έκδοση της οικοδομικής άδειας. Διότι θα πρέπει να γίνει γνωστό σε ποιον θα ανήκει το οικόπεδο. Στην Ερασιτεχνική ή στη «Δικέφαλος 1924».

Η σημασία της απόφασης είναι τεράστια. Αν κριθεί άκυρη η Γ.Σ. του Α.Σ. ΑΕΚ, η οποία ψήφισε το παραχωρητήριο του γηπέδου στη «Δικέφαλος», τότε το θέμα είναι πολύ-πολύ δύσκολο, γιατί όλη η διαδικασία μέχρι σήμερα τρέχει με βάση αυτό το παραχωρητήριο.

Όλα τα άλλα περί γραφικότητες, μίκι μάους και άλλου τέτοιου είδους ειρωνικής αστεϊσμοί, μόνο κακό κάνουν στην εικόνα της ΑΕΚ. Της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου!

πηγή : http://aek24hours.gr