karanoutsos-aek-600-x-350

Φίλοι ΑΕΚτζήδες, το κείμενο που θα γράψουμε παρακάτω διαφέρει από τα άλλα. Και αφορά προσωπικά εμένα. Ποτέ στα 64 χρόνια που παρακολουθώ την ΑΕΚ, δεν πέρασε από το μυαλό μου, ότι θα υπάρξουν άνθρωποι, να σχολιάζουν το άτομο μου τόσο αρνητικά όσον αφορά την προσφορά μου και την αγάπη μου για την ΑΕΚ.

 Χθες, γινόταν η εκδίκαση στην εξ αναβολής υπόθεση που έχει σχέση με την κατασκευή του γηπέδου την οποία έφερε στα δικαστήρια ο κ. Αργυρόπουλος με τους κ.κ. Καπετανόπουλο και Πολιτόπουλο. Μετά από πολλές συζητήσεις που έχουμε κάνει, και με τα όσα υποστηρίζουν τα τρία μέλη της Ερασιτεχνικής, είναι πως το γήπεδο πρέπει να ανήκει στην ΑΕΚ. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχουν κινηθεί νομικά. Διότι η ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά όλα τα αθλήματα που φοράνε τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος. Άλλωστε, ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

 Χωρίς να θέλω να απολογηθώ σε κανέναν, δεν έχω καμία υποχρέωση, αλλά βάσει των σχολίων που υπήρξαν για την παρουσία μου στο δικαστήριο, θα πω ένα πράγμα: Η υπόθεση αυτή έχει εκδικαστεί… 7-8 φορές κι έχει πάρει αναβολή. Και τις περισσότερες φορές ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΕΚ. Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. Παρευρέθηκα για πρώτη φορά στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δω πως ακριβώς έχει η υπόθεση, γιατί δεν την ήξερα. Πλην όμως δεν διεξήχθη η δίκη και πήρε αναβολή για τον Μάρτιο του 2017 και επόμενο ήταν, εγώ να μην εκφέρω καμία γνώμη. Εξάλλου την έχω εκφράσει. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 100% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Τώρα αν οι υπόλοιποι δεν τα χειρίζονται καλά, δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα τους αλλάξω τη Ρότα. Ας βγει κάποιος που ξέρει πραγματικά τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί τόσα χρόνια το γήπεδο και να πει την αλήθεια στον κόσμο.

 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. Και λόγω των πολλών αναβολών καθυστερεί όλο το πρότζεκτ για την κατασκευή του γηπέδου.

 Όσον αφορά για τα σχόλια που έκαναν περί χρηματοδοτήσεως στο άτομό μου, από τις εκάστοτε διοικήσεις, ποτέ δεν είχα καμία προσωπική επαφή με κανέναν από αυτούς που έστειλαν την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική.

 Όσον αφορά τα περί μαγαζιού που μου άνοιξε ο Μπάρλος, υπάρχουν άνθρωποι εν τη ζωή που γνωρίζουν πως άνοιξα το μαγαζί. Άλλωστε, υπάρχει η γυναίκα του, η κα Νόνη, που μπορείτε να πάρετε πληροφορίες. Κανένας Μπάρλος και κανένας πρόεδρος δεν μου άνοιξε μαγαζί. Η μόνη απολαβή που είχα από την ΑΕΚ, ήταν επί προεδρίας του αείμνηστου Παναγίδη, που εργάστηκα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και μου έφαγαν τα ένσημα.

 Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες μου δόξες θα μπορούσα κάλλιστα να εκμεταλλευτώ τη θέση στην οποία είχα στην εξέδρα και τον κόσμο της ΑΕΚ που με λάτρευε. Δεν το έκανα γιατί έτσι έπρεπε να πράξω. Αυτές είναι οι αρχές που έχω από την οικογένειά μου.

πηγή : http://aek24hours.gr

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

576632
ΣήμεραΣήμερα42
ΧθεςΧθες210
ΕβδομάδαΕβδομάδα960
ΜήναςΜήνας5107
ΣυνολικάΣυνολικά576632
Επισκέπτες Online 6

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook