Με το δεύτερο κείμενο του ο watcher 007 «ξιφουλκεί» κατά του Σταύρου Κοντονή για τους λόγους που θα διαβάσετε στο ίδιο το κείμενο του. Αυτό που όλοι μας πρέπει να κρατήσουμε είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ λόγων και έργων της παρούσας κυβέρνησης την ίδια στιγμή που κάποιες ενδείξεις μας δίνουν το δικαίωμα να θεωρούμε ότι συναλλάσσονται και διαπλέκονται παρά τα όσα οι ίδιοι θέλουν να εμφανίσουν στην κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
«ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ»

δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Βέβαια, εμείς οι φίλαθλοι ΠΟΤΕ δεν πιστέψαμε πολιτικούς «τύπου Κοντονή», αφού ΠΟΤΕ δεν πιστέψαμε, ότι ο Σταύρος Κοντονής είχε τηλεφωνική συνομιλία, με τον «απόβλητο» του ποδοσφαίρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με απόφαση του ανακριτή. Εμείς πιστέψαμε, ότι αυτή η «δήθεν» τηλεφωνική συνομιλία ήταν ΜΟΝΟ αποκυήματα δημοσιογραφικής φαντασίας και τίποτα άλλο.

Ούτε, βέβαια, θεωρούμε «μαρτυριάρη» τον Σταύρο Κοντονή, επειδή «παρέδοσε στην πυρά», τον Αλαφούζο. Μόνο που μας θύμισε τον «κινηματογραφικό» Αρτέμη Μάτσα, στις ταινίες με τους Γερμανούς της κατοχής. Γιατί, πως αλλιώς να θεωρήσουμε την «αποκάλυψη» του Κοντονή, ότι ο Αλαφούζος του ζήτησε την «τιμωρία-σφράγισμα» της εξέδρας, στην οποία «συναγελάζονται» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνδέσμου «Θύρα 13». Μια συνάντηση, στις 25 του περασμένου Νοέμβρη, η οποία δεν είχε αναγγελθεί, αλλά ανακοινώθηκε κατόπιν …εορτής και, μάλιστα, με προτροπές του Κοντονή, προς τον Αλαφούζο, να μην …παραιτηθεί!

«Ποτέ δεν πρόκειται να μας δείτε να συναλλασόμεθα με επιχειρηματίες ιδιοκτήτες ομάδων», δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής, στo κανάλι «Novasport», την περασμένη Πέμπτη 10 Μάρτη. Και ανατριχιάσαμε!!! Κυριολεκτικά, ανατριχιάσαμε!!! Από την «ωμή» ειλικρίνεια του Κοντονή. Αφού ΠΟΤΕδεν συναντήθηκε, με τον δικό μας «εν τοις πράγμασι διοικητή», όπως «ψευδώς» δημοσίευσαν οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες. Ούτε, βέβαια, η «ανεπιβεβαίωτη» συνάντησή τους μπορεί να είχε θέμα συζήτησης την έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης του υπό τον Αλεξίου Διοικητικού Συμβουλίου, ούτε μπορεί να είχε θέμα συζήτησης την ανυπαρξία Τακτικών Απολογιστικών Γενικών Συνελεύσεων, στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, τα τρία τελευταία χρόνια. Αυτά είναι «ξεπερασμένα» και «εξεζητημένα» θέματα, που δεν αξίζουν, όχι μόνο συζήτηση, αλλά ούτε καν σκέψη.

Όμως αναρωτιόμαστε, ποιο άλλο αθλητικό σωματείο διατηρεί «έκπτωτο-παράνομο» πρόεδρο, με τις ευλογίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, αφού καταγγελίες φιλάθλων της ΑΕΚ, περί «έκπτωσης» του Αλεξίου, φυλάσσονται ερμητικά κλεισμένες, στο συρτάρι του Κοντονή! Μήπως, έχουν υποχρέωση οι υπηρεσίες του, σύμφωνα με το άρθρο 3, παράγραφος 7 του ν. 2725/1999 να έχουν εκδόσει, ήδη, διαπιστωτική πράξη έκπτωσης όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ;

Όπως αναρωτιόμαστε, επίσης, ποιο άλλο αθλητικό σωματείο δεν έχει συγκαλέσει Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις, εκτός της ΑΕΚ, τα τρία τελευταία χρόνια, στα ταμεία της οποίας έχουν εισρεύσει εκατομμύρια ευρώ, με το ΑΦΜ (090001933) του Σωματείου ΑΕΚ και κανείς δεν ξέρει τι έγιναν ή που βρίσκονται! Δεν έχει υποχρέωση ελέγχου το Υπουργείο;

Όμως, η «έξωση» του Σωματείου ΑΕΚ, από τα Γραφεία του, κατά την «αποφράδα» ημέρα της 29ηςΜαΐου 2014, ο εξαναγκασμός των εργαζομένων, σε «επίσχεση» εργασίας και το «ξεπούλημα» του πρωταθλητή Κώστα Γκελαούζου, στον Παναθηναϊκό, για «ένα κομμάτι ψωμί» (1.200 ευρώ), ο «εκ νέου» υποβιβασμός της ομάδας βόλεϊ ανδρών, η «απαξίωση» της ομάδας χάντμπολ, το «μαρτύριο της σταγόνας» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, ο «ταπεινωτικός» υποβιβασμός της ομάδας σκάκι, για 500 ευρώ, θα ακολουθούν τον Αλεξίου, αλλά και τον Κοντονή, που τον στηρίζει, στην ψευτοπροεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ίσως, λόγω «συναδελφικής αλληλεγγύης» ή λόγω «ανωτέρας βίας» ή λόγω …συμπάθειας!

Ξεφύγαμε, όμως και επανερχόμαστε, για να τελειώνουμε!

Υφυπουργέ Αθλητισμού! Τι εννοείς, όταν λες :

«Εμείς (ποιοι εσείς), λοιπόν, …ποτέ δεν πρόκειται να μας δείτε να συναλλασόμεθα με επιχειρηματίες ιδιοκτήτες ομάδων»!!!

Δηλαδή, ένας καχύποπτος ή κακεντρεχής, μπορεί να φανταστεί, ότι ίσως «συναλλάσσεστε», με προέδρους σωματείων, όπως ο «ψευτοπρόεδρος» της ΑΕΚ, Α. Αλεξίου, για τον οποίο, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ εκδίδεις διαπιστωτική πράξη έκπτωσής του, αν και έχεις καταγγελίες, για την παρανομία, όχι μόνο του Αλεξίου, αλλά και τριών ακόμη μελών του «ανύπαρκτου» διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δηλαδή, του Ασλανίδη, του Μπέρκοβιτς και του Αγγελόπουλου; Και, μάλιστα, γνωρίζεις άριστα, ότι τη διαπιστωτική πράξη έκπτωσης πρέπει να εκδόσει η υπηρεσία σου, εντός 15 ημερών, αφότου διαπιστώθηκε η παρανομία, δηλαδή, αφότου έγινες υφυπουργός και ορκίστηκες να «τηρείς» τους νόμους, τους οποίους «καταστρατηγείς», όπως αποδεικνύεται, με τη συγκεκριμένη περίπτωση! Μήπως κάποιοι στο περιβάλλον σου, παραβαίνουν το καθήκον τους να εφαρμόσουν το νόμο;

Ή ένας καχύποπτος ή κακεντρεχής μπορεί να φανταστεί, ότι «δεν λες κουβέντα, κρατάς «κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα», εδώ και πολλούς μήνες, που σου καταγγέλλουν οικονομικές ατασθαλίες και δεν δίνεις εντολή διαχειριστικού ελέγχου, στο Σωματείο ΑΕΚ;

Σε αυτά τα δύο ερωτήματα ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσεις Υφυπουργέ Αθλητισμού, στους καταγγέλλοντες, κατ’ αρχήν, σύμφωνα με το Άρθρο 4 Ν. 2690/1999, «Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας - Σχέσεις Κράτους και Πολίτη», αν και η προθεσμία απάντησης έχει παρέλθει και, ΒΑΣΙΚΑ, να απαντήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ, για να αποδείξεις, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ότι:

«Εσείς ΔΕΝ συναλλάσσεστε, με ΚΑΝΕΝΑΝ και για ΤΙΠΟΤΑ»!!!

Όμως, ποιοι είστε οι «Εμείς», που ΔΕΝ συναλλάσσεστε, Υφυπουργέ Αθλητισμού;

 πηγή: aek-watch.gr

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

765625
ΣήμεραΣήμερα61
ΧθεςΧθες169
ΕβδομάδαΕβδομάδα216
ΜήναςΜήνας5153
ΣυνολικάΣυνολικά765625
Επισκέπτες Online 6

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook