Μετά από κάθε σημαντικό έγκλημα (κυρίως όταν αφαιρούνταν μια ζωή) κάθε ήρωας της Αρχαιότητας που σεβόταν τα έθιμα αλλά και τον εαυτό του περνούσε από τελετή εξαγνισμού. Στην τελετή αυτή ο υπεύθυνος για τον εξαγνισμό αναλάμβανε την αποστολή να εξευμενίσει το θύμα, προκειμένου αυτό να μην καταδιώκει τον θύτη. Σιγά-σιγά οι εξαγνισμοί τελούνται όλο και πιο αραιά ώσπου στη σύγχρονη εποχή σταμάτησαν τελείως.

Από τον Μάη του 2013 που αποφασίστηκε το «φουντάρισμα» της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. στην Γ’ Εθνική δήθεν για να καθαρίσει από τα χρέη (γι’ αυτό θα γράψουμε προσεχώς) άρχισαν να «στοιχειώνουν» την Α.Ε.Κ. σαν φαντάσματα τα εγκλήματα (γνωστά και άγνωστα στους πολλούς) των διοικούντων. Από εκείνη τη μέρα έχουν ειπωθεί πολλά και έχουν γραφτεί περισσότερα για το θέμα τόσο από όσους κατηγορούσαν τους πρώην διοικούντες για όσα έκαναν (ή αμέλησαν σκόπιμα(;) να κάνουν) όσο και από κάποιους αυτόκλητους(;) υπερασπιστές τους οι οποίοι ταύτιζαν (επειδή έτσι τους συνέφερε) την εκκαθάριση του παρελθόντος και την τιμωρία των φταιχτών με την προσπάθεια για «νέο ξεκίνημα»/«αναγέννηση» της Α.Ε.Κ.

Γνωρίζουμε ότι το Σ.Δ.Ο.Ε. ψάχνει την «EMPIRE 1924 A.E.», ενώ είχαμε ακούσει ότι ασχολείται και με την πρώην Π.Α.Ε. Επίσης μια ανοιχτή πληγή η οποία αιμορραγούσε ήδη από το 2011 είναι το περιεχόμενο του Διαχειριστικού Ελέγχου της BDOαπό τον οποίο προκύπτει πληθώρα κακουργημάτων. Όλα αυτά θάφτηκαν (μαζί και μ’ άλλα άγνωστα στους πολλούς) κάτω από το χαλί, ελπίζοντας ότι λίγο ο χρόνος, λίγο η κακοδαιμονία της διοίκησης, λίγο οι διασυνδέσεις και λίγο η «αναγέννηση» θα ήταν αρκετά για να ξεχαστούν μέχρι να παραγραφούν.

Οι «πουθενάδες» σήμερα σας αποκαλύπτουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη (εξαιρουμένης της έρευνας για την «EMPIRE 1924 A.E.») άλλες δυο έρευνες. Η μια αφορά «παλαιές αμαρτίες» ενώ η δεύτερη αφορά μεν μια σχετικά πιο πρόσφατη (η οποία όμως συνδέεται με την εκκαθάριση της πρώην Π.Α.Ε.) αλλά στην εξέλιξη της ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει από το ψάξιμο.

Για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία προχωρούμε αμέσως στις αποκαλύψεις:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 17.

Υπάρχει σε εξέλιξη από το 2013 Εισαγγελική έρευνα σχετικά με το περιεχόμενο του Διαχειριστικού Ελέγχου της BDO από τον οποίο προκύπτει πληθώρα κακουργημάτων. Είχε ζητηθεί η συνδρομή του Σ.Δ.Ο.Ε. το οποίο λόγω «λίστας Λανγκάρντ» και άλλων υποθέσεων είχε πελαγώσει και η υπόθεση είχε μείνει στάσιμη. Τώρα απ’ ότι προκύπτει από τις πληροφορίες μας πλησιάζει η ώρα αυτή η υπόθεση «να πάρει τον δρόμο της», καθώς έχουν προκύψει και νεότερα στοιχεία από την έναρξη της έρευνας το 2013, και οι εμπλεκόμενοι ν’ αρχίσουν να παρελαύνουν από την Εισαγγελία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 18.

Μάθαμε ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες διαπίστωσης σχετικά με το αν είναι έκπτωτος ο Πρόεδρος(;) της Ερασιτεχνικής κος Α. Αλεξίου, εξαιτίας της συμμετοχής του στο Δ.Σ. που αποφάσισε την πτώχευση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το Ν. 3372/2005 ο οποίος τροποποίησε τον Ν. 2725/1999:

«Μέλη της διοίκησης καθώς και μέτοχοι, πλην του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου, κατέχοντες ποσοστό τουλάχιστον 10% του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. που αποφασίζει κατά τη διαδικασία της περιπτώσεως α’ της παραγράφου αυτής τη λύση της, δεν δικαιούνται συμμετοχής σε Π.Α.Ε., Τ.Α.Π. ή αθλητικό σωματείο επί μία δεκαετία από τη λύση της Π.Α.Ε.».

ο Αλεξίου είναι για τον λόγο αυτόν έκπτωτος και ως έκπτωτος δεν μπορεί όχι μόνο να συμμετέχει σε Δ.Σ. Σωματείων και Α.Α.Ε., αλλά δεν μπορεί να είναι ούτε μέλος της Ερασιτεχνικής (για περισσότερα βλέπε εδώ).

Έχει ζητηθεί από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού ν’ ασκήσουν τις από τον Νόμο αρμοδιότητες τους και να προβούν σε έλεγχο στην Ερασιτεχνική τόσο σχετικά με το γνωστό ζήτημα του Αλεξίου, μιας και εξαιτίας της συμμετοχής του Αλεξίου στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής γεννώνται ζητήματα σχετικά με το κύρος των αποφάσεων του Δ.Σ. της και όχι μόνο. Και όλοι ξέρουμε πώς το ξετύλιγμα του κουβαριού από ένα θεωρητικά άσχετο ζήτημα μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη πραγμάτων που κάποιοι θα εύχονταν να μείνουν για πάντα κρυμμένα.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε «καλά ξεμπερδέματα» σ’ όλους τους εμπλεκόμενους και να έχουν υπ’ όψη τους ότι η Α.Ε.Κ. δεν είναι η «κολυμπήθρα του Σιλωάμ». Ζητάμε τέλος από τους ελεγκτές «να βγάλουν τα πάντα στη φόρα» ώστε να καταλογιστούν οι ευθύνες εκεί που ανήκουν και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην «ενιαία Α.Ε.Κ.».  

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι «σκελετοί» δεν υπάρχουν μόνο στις ντουλάπες της Α.Ε.Κ. Συνεπώς θα ήταν καλό και ωφέλιμο για όλους μας να ελεγχθούν όλα τα Σωματεία -ειδικά αυτά των «μεγάλων ομάδων» για μια συγκεκριμένη περίοδο- έτσι ώστε όχι μόνο να μην υπάρξουν υποψίες για μεροληψία (ως προς το ποιος θα ελεγχθεί, αλλά και για την στιγμή που γίνεται ο έλεγχος) αλλά και γιατί θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα ευρήματα (τα οποία όπως υποψιαζόμαστε θ’ αποκαλύψουν την γενικότερη παθογένεια που υπάρχει στον χώρο του Αθλητισμού) από τους ελέγχους αυτούς.

Πηγή: aek-watch.gr

 

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

788645
ΣήμεραΣήμερα471
ΧθεςΧθες266
ΕβδομάδαΕβδομάδα716
ΜήναςΜήνας3732
ΣυνολικάΣυνολικά788645
Επισκέπτες Online 4

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook