Ξεκινώντας το σημερινό μου κείμενο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω εξ αρχής πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να κάνει γήπεδο στην ΑΕΚ, αλλά βαδίζει σε λάθος μονοπάτια. Φταίει ο ίδιος; Όχι εξ’ ολοκλήρου. Την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι συνεργάτες του.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πω κάποια πράγματα.. Δεν θα αναφερθώ στα ονόματα, γιατί ακόμα το θέμα του γηπέδου δεν έχει ξεκαθαρίσει. Σε 2 μέρες οι τρεις πλευρές (ΑΕΚ, Δήμος, 17 πολίτες) θα πρέπει να καταθέσουν υπομνήματα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να πείσουν και τους πιο δύσπιστους γιατί πρέπει ή γιατί δεν πρέπει να γίνει το γήπεδο. Ανάλογα το τι υποστηρίζει η κάθε πλευρά και στη συνέχεια το ΣτΕ να αποφανθεί αν είναι νόμιμος ή όχι ο νόμος. Και νόμιμος όμως να είναι, τα εμπόδια δεν θα σταματήσουν δυστυχώς.

Αυτό λοιπόν που θέλω να πω σήμερα, βάζοντας το χέρι στην καρδιά (έτσι έχω μάθει να λειτουργώ) είναι πως οι συνεργάτες του Μελισσανίδη κάνουν κακό στην ΑΕΚ και στο γήπεδο. Μιλάω για τους ανθρώπους που έχει δίπλα του ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης με τους οποίους έκανε το ταξίδι στην Ιταλία αλλά και αυτούς που έφερε από το παρελθόν για να ηγηθούν της νέας ΑΕΚ και ασχολούνται με την υπόθεση «Γήπεδο ΑΕΚ». Έχουν κάνει τεράστια λάθη. Εγκλήματα θα τα χαρακτηρίσω εγώ. Θυμηθείτε το κείμενο ένας νόμος για να μην γίνει το γήπεδο (Διαβάστε εδώ). Θυμηθείτε κάποιες άστοχες δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, αλλά και το πιο αστείο πως το γήπεδο δεν θα έχει κέρδος.

Το ξαναλέω. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να κάνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει ζητήσει λεφτά από πρώην παράγοντες της ΑΕΚ. Κάποιοι του έχουν πει ναι. Κάποιοι προσπαθούν να τον αποφύγουν στα τηλέφωνα που δέχονται. Ο «Τίγρης» όμως επιμένει… Δεν σας κρύβω και σας το αποκαλύπτω σήμερα πως έχει κάνει ραντεβού με ανθρώπους που βλέπουν, ξέρουν και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις πως η «Αγιά Σοφιά» με τα 2,5 ή 6 στρέμματα αναλόγως πως τα βλέπει ο καθένας δεν μπορεί να προχωρήσει. Υπάρχουν κολλήματα. Νομικά και όχι μόνο. Του το έχουν πει. Εκείνος έχει αναρωτηθεί αρκετές φορές. Ρώτησε τους συνεργάτες του, οι οποίοι διέψευσαν τους ανθρώπους που του τα είπαν. «Προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτα…», φέρεται να του έχουν πει και εκείνος τους εμπιστεύεται. Κάνει λάθος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει συναντηθεί με ανθρώπους οι οποίοι του έχουν δηλώσει πως «έτσι όπως πας να κάνει το γήπεδο, δεν θα το κάνεις. Θα βρεις εμπόδια». Και να τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν και θα παρουσιαστούν εάν δεν αλλάξει πλάνο και τακτική. ΟΧΙ, δεν είναι εχθροί αυτοί που του το είπαν. Ενωσίτες είναι. Δικά μας αδέλφια που θέλουν να δουν την ΑΕΚ και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γυρίστε για λίγο πίσω το χρόνο και θυμηθείτε πως όταν πήρε μόνος του τον λόγο ο Μελισσανίδης στο Ζάππειο έκανε λόγο για εξωραϊστικούς συλλόγους που του ζητούσαν λεφτά, ενώ μέσα σε όλα υπήρχε και κλάμα. Σκεφτείτε όταν μίλησε για την «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου και τον Ολυμπιακό, πως χαρακτήρισε τον Καραπαπά; Δικά του λόγια. Όχι των συνεργατών του.

Όταν παίζει μπάλα μόνος του ο «Τίγρης» όλα πάνε καλά. Όταν ακούει τους συνεργάτες του θα πέφτει πάντα στην παγίδα. Δεν είναι άγνωστο άλλωστε πως όλες οι μεγάλες προσωπικότητες, θέλουν να ακούν πως όλα τα κάνουν τέλεια.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μία πρόβλεψη. Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει χωρίς τα 2,5 ή 6 στρέμματα που θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Θα γίνει στα 26,6 στρέμματα. Και πιστέψτε με, αυτό το γήπεδο ίσως να έχει και τμήματα της Ερασιτεχνικής (αν κρατηθούν στη ζωή).

Υ.Γ. Το παρασκήνιο είναι τεράστιο… Σιγά σιγά θα τα πούμε όλα…

Πηγή: aek24hours.gr

 

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

788637
ΣήμεραΣήμερα463
ΧθεςΧθες266
ΕβδομάδαΕβδομάδα708
ΜήναςΜήνας3724
ΣυνολικάΣυνολικά788637
Επισκέπτες Online 3

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook