ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

Ε Ξ Ω Δ Ι Κ Η
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ

1.-
2.- Κ.Λ.

ΠΡΟΣ
Τους 1) Πάνο Λούπο και 2) Τάσο Τσατάλη, Διευθυντές Σύνταξης της Αθλητικής Εφημερίδας ΩΡΑ των Σπόρ, κατοίκων, αμφοτέρων, Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 189.

********************

Τις τελευταίες ημέρες, στην ημερήσια αθλητική εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» που εσείς διευθύνετε, καταχωρούνται, συνεχώς, δημοσιεύματα δικά σας και συνεργατών σας, υβριστικά και παντελώς καταφρονητικά για τα πρόσωπά μας, στηριζόμενα σε αναληθή γεγονότα τα οποία δολίως διαδίδετε διαστρεβλώνοντας, τελίως την πραγματικότητα, με χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την προσωπικότητά μας και την κοινωνική μας υπόσταση με τον τρόπο παρουσιάσεώς τους. Προσπαθείτε να μας εμφανίσετε ως «εφιάλτες» ή «προδότες» της ΑΕΚ, ενώ άριστα γνωρίζετε, τουλάχιστον εσείς οι δύο, τους επί σειρά ετών ανιδιοτελείς αγώνες μας για το αθλητικό σωματείο της Α.ΕΚ. και για την ανέγερση των αθλητικών του εγκαταστάσεων, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και πουθενά αλλού.
Όπως γνωρίζετε, από το ΥΠΕΚΑ αναρτήθηκε για δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής για να εκφράσουν τις απόψεις τους ενδιαφερόμενοι πολίτες, σχέδιο νόμου για την Πολεοδομική Οργάνωση της περιοχής του γηπέδου της Α.Ε.Κ. Η ρύθμιση αυτή, ενώ φέρεται και προβάλλεται ότι εξυπηρετεί την ταχεία κατασκευή του γηπέδου, περιέχει διάταξη (άρθρο 1), ενδεχόμενα από άγνοια των συντακτών του νομοσχεδίου, ότι παραχωρείται από το Δημόσιο κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ έκταση 29.121 μ2.. και στην ουσία, επιφέρει την κατάλυση της ιδιοκτησίας του σωματείου μας επί του γηπέδου την οποία έχει με βάση το απο του 1934 Παραχωρητηρίου και από ιδιοκτήτη να το κάνει απλό χρήστη, (ενοικιαστή) κάτι που π.χ. έγινε με το Στάδιο Καραϊσκάκη, που ήταν στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου (Ε.Ο.Α.) , τη στέρηση των εσόδων από τα εισιτήρια των αγώνων και τις διαφημίσεις εντός του γηπέδου, που προβλέπονται από τον Αθλητικό Νόμο (άρθρα 56 και 67 Ν.2725/99) από τα οποία συντηρούνται τα λοιπά αθλητικά του τμήματα , τα οποία άρθρα 56 και 67 καταργεί και τέλος περιέχει διατάξεις που θα αποτελέσουν τις βάσεις προσβολής των αποφάσεων που θα εκδοθούν στα δικαστήρια και θα καθυστερήσει η κατασκευή του έργου.
Παρατηρήσαμε τις δυσμενείς αυτές διατάξεις για το σωματείο μας και συντάξαμε το περιεχόμενο του υπομνήματός μας για να το αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης., όπως θα έκανε και κάθε αεκζής που αγαπάει το σωματείο μα;
Επειδή όμως εκ παραδρομής δεν αναρτήθηκαν οι απόψεις μας εγκαίρως κατά την διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης επί του προτεινόμενου σχεδίου νόμου γιαυτό όπως αναφέρουμε στο υπόμνημά μας , «……τις υποβάλλουμε με το παρόν υπόμνημα και παρακαλούμε να συμπεριληφθούν μαζί με τις υπόλοιπες απόψεις που αναρτήθηκαν», για να λάβουν γνώση οι αρμόδιοι.
Τα πιο πάνω προκύπτουν από το περιεχόμενο του υπομνήματός μας, το οποίο όμως εσείς, σκοπίμως, δεν δημοσιεύσατε και διαστρεβλώσατε αποσπάσματα του με σκοπό να μας κατασυκοφαντήσετε
Πλέον αυτών όμως, σκόπιμα μας στοχοποιήσατε, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες μας, ως άτομα που προσπαθούν να παρεμποδίσουν την ολοκλήρωση του ονείρου των φιλάθλων και οπαδών του σωματείου μας, διεγείροντάς τους εναντίον μας για την διάπραξη βιαιοπραγιών σε βάρος μας, εγκωμιάσατε γεγονότα που αποτελούν εγκλήματα και προκαλέσατε σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα να διαπράξουν βιαιοπραγίες εναντίον μας.
Με τη συμπεριφορά σας αυτή, δεχόμαστε , συνεχώς, ύβρεις και απειλές, από γνωστούς και αγνώστους με απειλητικά τηλεφωνήματα, βρισκόμαστε δε σε κατάσταση να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε έξω από τα σπίτια μας « μήπως και μας βρούν σε κανένα χαντάκι»
Για τις πράξεις σας και παραλείψεις να ενημερώσετε αντικειμενικά το κοινό, επιφυλασσόμαστε να πράξουμε αυτά που πρέπει για την προάσπιση της προσωπικότητάς μνα ς και την ηθική μας αποκατάσταση
Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

1.- να παύσετε να ασχολείστε με μας, καθοιονδήποτε τρόπο και
2.- να δημοσιεύσετε αυτούσιο και χωρίς περικοπές ολόκληρο το κείμενο του από 3/3/2014 υπομνήματός μας για να πληροφορηθεί ο κόσμος την αλήθεια.
Και τέλος :

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ότι, για οποιαδήποτε σε βάρος βιαιοπραγία, απειλή, διατάραξη της οικιακής μας ειρήνης ή άλλη παράνομη πράξη, από οποιονδήποτε προερχομένη , σας θεωρούμε ηθικούς αυτουργούς των πράξεων αυτών και θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα το παρόν σε αυτούς κατά των οποίων απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού στο αποδεικτικό επιδόσεως.

Αθήνα …Μαρτίου 2014

      ( - Για να μας αφήσετε το σχόλιό σας πατήστε εδώ )

Αναζήτηση

Επισκεψιμότητα

750079
ΣήμεραΣήμερα51
ΧθεςΧθες409
ΕβδομάδαΕβδομάδα1313
ΜήναςΜήνας2360
ΣυνολικάΣυνολικά750079
Επισκέπτες Online 6

Συλλογή Απόψεων

Σας αρέσει η νέα μας ιστοσελίδα ;

Πολύ - 55.6%
Αρκετά - 22.2%
Λίγο - 11.1%
Καθόλου - 11.1%

Συνολικές ψήφοι: 9
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 04 Ιαν 2013 - 11:00
Facebook